homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mmm :-|-3

#39 2012-04-23 21:42:25

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Re: mmm :-|

atunci vorbeste cu el si clarificati situatia, spune-i ca te-ai saturat de monotonia ce a intervenit intre voi. Poate lucrurile se vor schimba odata ajunsi in Anglia, fiind ceva nou pt. voi, fiind doar voi doi inconjurati de straini...

Ultima oara a fost editat de alyush (2012-04-23 21:48:10)

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#40 2012-04-24 09:13:28

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

tokmai asta sper sa fie...am vorbit aseara cu el,i-am spus tot ce ma deranjeaza,faptul ca e mult prea pasiv nu imi da atentie suficienta,i-am spus clar ca il inteleg ca nu ii place sa se arate in public etc dar e imposibil sa nu fie alte moduri prin care sa imi arate.....si bineinteles ca el numai asta imi repeta "asta e el...." el imi da de inteles ca si-ar dori o femeie de aia care sa taca sa vorbeasca numai cand e intrebata,sa faca mancare ,curatenie...atat....imi spunea ca probabil suntem caractere diferite ,gandim altfel si de asta nu ne intelegem....ok o fi asa,dar sunt lucruri normale care le cer,cred ca oricine are nevoie de afectiune si sa fie armonie intr-o relatie,nu cer lucruri banale...sau eu stiu ce altceva....MA SIMT SINGURA!!!! de asta stau si imi aduc aminte de fostul,daca nu as duce lipsa de toate astea nici nu mai aveam ganduri cu fostul....nu zic ca daca m'as desparti de actualul gata ma duc inapoi la fostul,cine stie ce va fi....dar mi-e dor de momentele cu el,stia sa imi faca pe plac....f rar aveam dubii in privinta lui,dar am ajuns la concluzia ca Dumnezeu mi-a dat ceva bun dar nu am stiu sa pretuiesc atunci si acuma stau si indur! sad

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#41 2012-04-25 07:59:26

jucaria nimanui
Full member

:-? :-|

#42 2012-04-25 09:31:36

alyush
Platinum member

crezi ca daca nu a mers odata cu fostul ar merge a 2-a oara?

#43 2012-04-25 12:58:41

jucaria nimanui
Full member

nu stiu daca ar merge....poate m'ar tenta sa ma reimpac cu fostul...dar oricum nu se poate ca eu acushi plec ...cine stie cand ma voi intoarce...nu stiu cum sa ma mai inteleg cu actualul...nu zic neaparat ca daca ma despart de actualul ma duc la fostul,si singura cred ca e mai bine o perioada... sad

Publicitate

loading...

#44 2012-04-25 17:12:46

alyush
Platinum member

pey daca tu nu mai vezi niciun viitor alaturi de iubitul tau, ce rost mai are sa fiti impreuna?

#45 2012-04-25 18:01:29

jucaria nimanui
Full member

da o sa locuim impreuna....nu stiu ,deci sunt asa de confuza,si a inceput sa cam faca ce vrea el..m-am saturat...nu stiu cum sa procedez

#46 2012-04-25 19:11:30

alyush
Platinum member

poate si el s-a saturat de situatia in care sunteti...
spuneai ca nu iti acorda atentia dorita, dar poate, tu gandindu-te la fostul tau iubit, involuntar sa nu ii mai acorzi nici tu atentie si sa faci cum vrei, fara sa vrei asta...

#47 2012-04-25 19:27:16

jucaria nimanui
Full member

eu nu consider asa.....din contra tot timpul eu ii sar in gat,tocmai ma gandeam ca o sa incerc sa fac tot posibilul sa fiu rece sa vad cum reactioneaza....nu stiu cum sa mai procedez

#48 2012-04-25 19:51:25

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Sa incepi sa nu-ti mai traiesti viata si relatia gandindu-te la altii. Ce treaba are familia ta cu relatia voastra ca doar nu esti promisa lui !? Tu te plangi pe aici de mult cu relatia voastra, la ce ti-a trebuit sa te complici plecand impreuna cu el in alta tara ? Ar fi bine daca ai incepe sa gandesti putin lucrurile inainte sa le faci.
De faptul ca ai ramas langa el dupa ce te-a atins e de prisos sa mai spun ceva. Cum sa-i ceri lui respect si iubire cand tu nu le aplici pe tine insuti ???
Si inca ceva...tu te gandesti la fostul tau de acu 2 ani sa te impaci cu el. Omu ala nu si-a facut alta viata ? Crezi ca sta si te asteapta pe tine ? Cauti raspunsuri si solutii in locurile gresite. Solutia se afla la tine, nu la mama sau tata sau fostul. Incepe si pretuieste-ti mai mult viata, linistea si fericirea si poate atunci o sa faci ceea ce trebuie pentru a-ti fi mai bine! smile

#49 2012-04-26 09:57:21

jucaria nimanui
Full member

cand am luat hotararea sa plecam impreuna...asta s-a intamplat prin octombrie,asa se procedeaza acolo,te inscri in baza lor de date etc,k dureaza.....eh atunci era altfel,greseala mea e ca nu pot fi indiferenta si atac la orice mi se pare mie ca nu e bine...si sa se inteleaga nu e neaparat ca il vreau pe fostul,mi-as dori intr-un fel pentru ca stia exact cum sunt si stia sa ma aprecieze,sa arate ca "sunt a lui"....cat despre viata fostului stiu bine ca nu si-a facut-o....am mai spus din cand in cand mai vb cu el ....poate sa si-o faca,nu-l tin eu in loc....toata treaba e cu actualul,vreau sa imi arate ,sa fie altfel...daca nu e bine si singura....VREAU SA FIU MAI INDIFERENTA si nu pot!sa ma gandesc mai mult la mine......

Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2012-04-26 09:58:08)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.